Werkplezier verhogen

Voor verbluffende events

Wil je het werkplezier van je medewerkers verhogen en zoek je een manier om onderlinge banden te versterken?

Met een hoofd vól creatieve ideeën én oprechte aandacht voor je medewerkers, zorg ik voor passende teambuildingsevents die bijdragen aan het doel van de organisatie.

Werkplezier verhogen - Mariëlle Vink 2

goed

‘Het is toch goed zo’

goed

Een passende teambuildingsactiviteit, gezamenlijke bedrijfslunch of -diner of een leerzame training kan écht van toegevoegde waarde zijn voor je bedrijf. Tóch is het vaak lastig om een passende activiteit te vinden. Want hoe maak je de juiste keus tussen een middagje karten, een gezellige bedrijfsborrel of een workshop ‘schapen drijven’? (Geloof me, dit geeft inzichten).

Werkplezier verhogen - Mariëlle Vink 1

Herken je dit?

Grote kans dat je deze problemen wel ziet, maar dat je niet de vinger op de zere plek kunt leggen. Daar ga ik je bij helpen!

Concept

concept

Wat ik voor je kan betekenen

Door een deep dive in je organisatie, weet ik een passende teambuildingsactiviteit, creatieve workshop of een gezonde bedrijfslunch of -diner te organiseren. Niet het zoveelste ‘standaard’ bedrijfsuitje’, maar eentje met een doordacht doel, passend bij de organisatie.

Met een hoge dosis lef en door out of the box te denken, kom ik met creatieve concepten die passen bij de interesses van de werknemers én bij de doelstellingen van het bedrijf. Met mijn achtergrond in de horeca en een rugzak vól mensenkennis, voel ik feilloos aan wat de werknemers en het bedrijf nodig hebben. Are you in?

Waarom zijn verrassende concepten zo belangrijk?

Het werkplezier verhogen met een knalconcept?

Wil jij met mij van gedachten wisselen over een passende bedrijfsevents? Wil je weten waar de energie lekt en sta je open voor een kritische blik en een innovatieve en verrassende oplossing? Neem dan snel contact met me op!